Mine projekter

Privat bolig

Keramiske klinker i Mejrup

Endnu et projekt med keramiske klinker, der skal matche et flot, lyst og moderne hjem. Altid en meget detaljeret fremgangsmåde og forberedelse, når der skal arbejdes med keramiske klinker til terrasser. Ting som underlag og flisekryds skal altid spille 100%, for at få et perfekt resultat, der holder i mange, mange år. Klinkerne er 20 mm tykke og måler 60×60 cm.

Privat bolig

Keramiske klinker og højbed

Jeg har igen arbejdet med keramiske klinker og højbede i metal. Denne gang gik turen til Ry, lidt uden for Silkeborg. Det er specielle italienske klinker i størrelsen 60×60, som er beregnet til udendørs brug med en tykkelse på hele 20 mm. Arbejdet med keramiske klinker kræver noget helt andet end traditionel brolægning, men det kan også give terrassen et helt andet og moderne look.

Indkørsel

Etablering af indkørsel i lemvig

Etablering af ny indkørsel og terrasse samt belægning i nyt cykelskur. Valget blev 30×60 i blockforbandt efter kundens ønske. I indkørslen, hvor der køres med bil er de 8 cm. Tykke, de andre arealer 6 cm. Resultatet blev super godt og passer fint sammen med det nybyggede skur og husets stil. 

Boligforening

beplantning i århus

Der blev lavet et større beplantningsprojekt i Aarhus bestående af 2400 stauder, 19 store træet ca. 5 meter høje med opbindingspæle og dertilhørende. Der blev anlagt 1316 m2 enggræs og 194 m2 græsplæne i et nyt boligbyggeri i Risskov, Aarhus. 

Nybyggeri

Fliser omkring nybyggeri

Efter kundens ønske blev der anlagt belægning rundt langs huset i Idom. Valget faldt på mørke 30×60 i halvforbandt. Valget af materialer passer rigtig godt med udhæng på det nye hus, døre vinduer samt tag. Til foråret venter anlægsarbejder af græsplæne med mere.